Verbouw en renovatie

Wij zijn een allround timmerbedrijf voor voor realisatie van al uw aan- en verbouwingen in en om het huis. Denk hierbij aan een aanbouw, serre, overkapping, veranda, of complete verbouwingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor maatwerk dakkapellen, overkappingen, carports, keukens en badkamers.

Bent u op zoek naar maatwerk, vakmanschap en kwaliteit?

Dan bent u bij Hans Dieker timmerbedrijf in Delden aan het juiste adres!

Meer informatie (offerte aanvragen)?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een aan- of verbouwing van huis, winkel of kantoor?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 06 51 76 03 04

Aanbouw aan het huis, verbouwingen zoals dakkapellen, overkappingen, carports, serres, keuken en badkamer

Renovatie

Bij renovatie van huizen en historische panden is maatwerk vereist. Door de juiste profileringen aan te brengen worden de ramen en kozijnen naar het origineel gemaakt. Kozijnen kunnen dan tevens geschikt gemaakt worden voor isolatieglas en voldoen dan aan alle eisen van deze tijd.

Hout is zeer veelzijdig als het op ontwerp vrijheid aankomt. Vrijwel alle details, zoals historische details bij restauratie als moderne design, kunnen worden gemaakt, kortom in hout is nagenoeg alles mogelijk.

Houten kozijnen, ramen en deuren

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren. Geheel op maat en in diverse houtsoorten. Voor de meest uiteenlopende situaties kunnen wij een oplossing bieden.

Wij kunnen kozijnen, ramen en deuren in vele vormen maken, vierkant of schuin maar ook getoogd of rond. Tevens verzorgen wij reparaties en/of uitstukken en deelvervangingen van houten kozijnen.

© Copyright - Hans Dieker