Aanbouw en verbouw: dakkapel, overkapping

Wij zijn een allround timmerbedrijf voor realisatie van al uw aan- en verbouwingen in en om het huis. Denk hierbij aan een aanbouw: serre, overkapping, veranda, of complete verbouwingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor maatwerk dakkapellen, overkappingen, carports, keukens en badkamers.
Bent u op zoek naar maatwerk, vakmanschap en kwaliteit? Dan bent u bij Hans Dieker timmerbedrijf in Delden aan het juiste adres!

Meer informatie (offerte aanvragen)?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een aan- of verbouwing van winkel, kantoor of huis?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 06 51 76 03 04

Aanbouw aan het huis, verbouwingen zoals dakkapellen, overkappingen, carports, serres, keuken, badkamer

Dakkapel

Een dakkapel met een goede verhouding t.o.v. het dakoppervlak en tevens een mooie vormgeving is een echte blikvanger. Met name houten dakkapellen stralen kwaliteit en luxe uit. Een dakkapel kan op vrijwel elk dak geplaatst worden en geeft uw zolder veel meer licht en ruimte en daarmee mogelijkheden voor een extra kamer.

Dakkapel laten plaatsen?

Dakkapellen kunnen vergunningsvrij op de achtergevel van uw woning worden geplaatst, mits aan bepaalde richtlijnen wordt voldaan. Meer informatie over dakkapellen of wilt u een dakkapel laten plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 06 51 76 03 04

Altijd gedegen overleg, perfect maatwerk, hoge kwaliteit en service!

Overzicht projecten

© Copyright - Hans Dieker